Πέμπτη 6 Μαρτίου 2014



ΚΑΛΗ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ !
 
Όμορφα περάσαμε τις απόκριες στο Νηπιαγωγείο μας με τη συμμετοχή μικρών και μεγάλων. Δύο τα πάρτυ μασκέ : Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014 στον Εκθεσιακό Χώρο του Δημαρχείου, όπου οι μικροί μασκαράδες, αλλά και οι μεγάλοι, μπαμπάδες και μαμάδες, παίξαμε, χορέψαμε και διασκεδάσαμε με τη ψυχή μας όλοι μαζί παρέα με τη "Νεραϊδοπαραμυθένια" Δήμητρα Καρακωνσταντή, αλλά και αδειάσαμε στη κυριολεξία έναν πλουσιώτατο με αλμυρά και γλυκά εδέσματα μπουφέ στον οποίο όλοι είχαν συνεισφέρει.
Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014 και σειρά είχε το πάρτυ στο σχολείο, όπου οι μικροί μασκαράδες ψυχαγωγήθηκαν από την κλόουν Μίλλυ.
Τσικνοπέμπτη, 20 Φεβρουαρίου 2014, και του καιρού επιτρέποντος, στο ηλιόλουστο προαύλιο του Νηπιαγωγείου ανάψαμε τις ψησταρίες και με την απρόσμενα μεγάλη συμμετοχή γονιών, παππούδων, γιαγιάδων, τσικνίσαμε κανονικά με κέφι. Τα παιδιά βάφτηκαν και μεταμφιέστηκαν από τις δασκάλες τους, έπαιξαν, χόρεψαν γαϊτανάκι, έφαγαν και το σουβλάκι τους.
 
Σας ευχαριστούμε πολύ όλους για τη συμμετοχή σας και την κάθε είδους συνδρομή σας στις αποκριάτικες εκδηλώσεις του Συλλόγου μας. Καλή Σαρακοστή να έχουμε και να είμαστε όλοι καλά μέχρι την επόμενη συνάντησή μας που σίγουρα δεν θ' αργήσει...